Anders: ”Vakterna vevar urskillningslöst med batongerna”

guests11.jpg

rubrik_anders.gif

Min händelse utspelade sig inte på krogen, utan på en fotbollsmatch där man använder sig av samma typ av ordningsvakter (bevisligen).

Jag blev oskyldigt utpekad för ha dragit av en såkallad bengalisk eld. Det
började med att vakterna kom stormade over läktaren urskillningslöst vevandes med sina stål batonger på människor, de tar tag i mig och slår mig samtidigt som dem släpar mig till Råsunda fotbollsstadions bakre regioner där de kastar ned mig på marken och sätter på mig handfängsel trots att jag följer med frivilligt. Sedan håller dem mig utför en trappa och hotar att släppa mig. Efter det här så följer hela historien Annas mönster, jag får valet att gå av polisen men ursinnig som jag är vill jag anmäla vakterna då blir jag gripen. Min anmälan läggs ned efter ca en vecka men deras anmälan mot mig om våld och hot mot tjänsteman läggs först efter ett och halvt år senare efter att jag skakat fram 30-40 oberoende vittnen samt att vakternas vittnesmål går isär på ett högst pinsamt sätt.

Hälsningar
Anders*

*Anders heter egentligen något annat.

Åter till gäster berättar. Läs fler erfarenheter som skickats in till upprättelse.

 

 

9 kommentarer till Anders: ”Vakterna vevar urskillningslöst med batongerna”

 1. Martin skriver:

  Vilken match var detta?

 2. Magnus E skriver:

  Hur skakar man fram 30 till 40 oberoende vittnen??

 3. saga skriver:

  Efter det här så följer hela historien Annas mönster,skriver han….. jaha och det antar jag att alla vet vem det är? Det tog ett tag innan jag fattade att jag tror, han menar Anna Sjödin, eller?? Skall jag behöva läsa på om hennes fall, för att fatta vad han anser sig blivit utsatt för?
  Jag får valet att gå av polisen men ursinnig som jag är vill jag anmäla vakterna då blir jag gripen. skriver han……..
  Hur menar han nu då? Går han inte utan stannar kvar och tjafsar om att anmäla på plats, och då blir han gripen? Han hade redan handhängslet på sig så det gripandet kan väl inte varit så dramatiskt?

  Hade jag blivit hotad av vakter om att bli nedkastad för en trappa, hade i alla fall jag varit from som ett lamm av rädsla. Aldrig att jag varit dum att knysta ett ljud om att göra någon anmälan för förövarna. Ibland fattar jag mig helt enkelt inte på hur människor fungerar….

 4. saga skriver:

  Jaha nu väntar mitt inlägg på granskning

 5. Martin skriver:

  Intressant. Antagligen är det krogvakter som jobbar extra på idrottsevenemang.

 6. Martin OV skriver:

  Martin:

  Ja… så är det nog. Eller så är det så att ordningsvakter som jobbar på krogar, tunnelbana eller fotbollsmatcher är samma ordningsvakter. Eftersom vi alla tycker om att jobba med människor.

  Personligen jobbar jag inte fotbollsmatcher. Jag är inte så intresserad faktiskt. Jag tycker det är roligare att arbeta med folk på krog. De är oftast gladare och ger inte upphov till lika mycket våld och hot om våld, som det blir på fotbollsmatcher.

  Du kanske har hört talas om huligankulturen? Du vet, de som kommer till fotbollsmatcher för att slåss och störa matchen, och sen står och skriker FOTBOLLSMÖRDARE till poliserna. Poliser som inte hade varit där om inte huliganerna hade betett sig så illa som de gör.

  Det kanske är de ordningsvakterna som varje högriskderby, vilket det måste vara som beskrivs eftersom bengaliska eldar inte syns på superettan, får höra en massa okvädingsord. En del kanske får saker kastade på sig. En del kanske får slag på kroppen eller ansiktet.

 7. Martin OV skriver:

  Tillägg:

  Men det kanske du tycker vi ska ta? Jag menar… det är ju vi som valt jobbet! Huliganerna har ju rätt att slå på oss… Vi får skylla oss själva!

 8. phat skriver:

  Bevisligen samma vakter som på krogen….!!!
  Nu djäklar går det inflation i rättssäkerheten. Du anser det bevisat, alltså är det så?
  Jo, men det vet man ju att alla som kör saab är homosexuella. Bevisligen…

 9. Mehtab skriver:

  svennar e fega mesar ha ha

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: