Ordningsvakt dömdes för misshandel

KARLSKOGA. På onsdagen föll domen mot den ordningsvakt som var inblandad i tumultet utanför nattklubben Wictoria i Karlskoga i september 2006. Han dömdes till villkorlig dom med samhällstjänst. Den andra åtalade, en 24-årig man, frikändes för sin inblandning men dömdes för andra brott rapporterar NWT.

Det var sedan 24-åringen tagit ordningsvakten i baken och vägrat att lyda hans tillsägelser som vakten fällde ut sin expanderbara batong och utdelade upp till femtio batongslag på 24-åringens armar och ben.

Ordningsvakten dömdes till villkorlig dom med samhällstjänst i 150 timmar. Dessutom ska han betala skadestånd på 5 650 kronor till 24-åringen. I domen skriver rätten att fängelse vore den naturliga påföljden men att man bland annat beaktat att mannens förordnande som ordningsvakt återkallats.

En kommentar till Ordningsvakt dömdes för misshandel

  1. harnzkc skriver:

    I always spent my half an hour to read this weblog’s articles daily along with a mug of coffee.|

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: