Svensson bloggar om razzian

BLOGGAR. Bloggaren Svensson skriver:

Att brottslighet går hand i hand med krogvakter och bevakningsföretag är inte direkt nåt nytt. Sådna uppdagas hela tiden och var vanligt redan på 1970-talet. Sålunda figurerar exempelvis organiserad brottslighet och dörrvakter i den så kallade Geijeraffären. Och i Göteborg är det väl känt att Hells Angels och andra kriminella nätverk agerar dörrvakter på många ställen. Däribland på en del porrklubbar, på Andra Långagtan och på andra ställen. Enligt många uppgifter är Hells Angels bland annat dörrvakter på Chat Noir, en porrklubb som legat på Friggagatan i alla tider, men som enligtuppgifter i GP ska flytta till Bellmansgatan i det “fina” Vasastaden. Till en lokal som ligger mitt emot en gymnasieskola.

Sen är det ju inte utan att man undrar om razzian mot vaktbolagen i Stockholm har nåt med det vaktbolag som restaurangen Josefina anlitat. Ägaren/na bakom det bolaget har ju varit i klammeri med rättvisan förr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

%d bloggare gillar detta: